Podrobné vysvětlení nekovové ochranné vrstvy pružiny

Čas vydání: 2020-06-12 10:49:16  Hity: 8

Jaro je v každodenním životě nepostradatelná věc a jeho kovová ochranná vrstva má také mnoho možností.Obecnou metodou pokovování je získat ochrannou vrstvu kovu elektropokovováním.Kromě toho existují nekovy, které mohou být použity k prevenci pružiny.Koroze, zlepšení vzhledu, některé elektropokovování může také změnit pracovní výkonnost pružiny, jako je zlepšení tvrdosti, odolnosti vůči opotřebení, zlepšení tepelné stability, zabránění vzniku koroze atd. Pokud obecný kupující zvažuje pouze problém koroze, doporučuje se obecnému výrobci jarní výrobyzvolit galvanizované nebo kadmiové pokovování.


 


První.Jaká je nekovová ochranná vrstva pružiny?


(1) Nelkovovou ochrannou vrstvou pružiny je ponořit nebo postříkat vrstvu organických látek na povrchu pružiny, jako je barva, asfalt, plast atd., aby byla pružina chráněna před korozí.Nelovická ochranná vrstva má silnou vrstvu filmu, dobrou chemickou stabilitu a dobrý mechanický protikorozní účinek, ale tvrdost je nízká, která je snadno poškrábaná a poškozená, a vrstva filmu stárne.




Dva.Barva použitá pro vrstvu jarní barvy má obvykle tyto typy:


(1) Asfaltové barvy Asfaltové barvy mají dobrou odolnost vůči vodě, odolnost vůči vlhkosti a korozi a jsou zvláště vynikající v odolnosti vůči kyselinám a dobré alkalické odolnosti.Ale adheze, mechanická síla a výzdoba jsou špatné.

 

(2) Fenolická barva Fenolická barva je rozdělena na dva druhy nátěrů a nátělníku.Fenoly mají silnou přilnavost a dobrou antirzní výkonnost, ale mechanická síla a lesk nátěrového filmu jsou slabé.Tento fenolový nátěrový film je tvrdý a má dobrý lesk, ale odolnost vůči počasí je nízká, a nátěrový film je snadno zežloutlý.

 

(3) Obecně lze nátěr použít samostatně nebo jako barvivo po fosfaci.Někdy, aby se klasifikace podle nákladu, některé pružiny jsou také malované s různými barvami, aby je odlišit.Specifický typ a druh použité barvy by měly být stanoveny podle pracovního prostředí.

V případě potřeby by měl být indikován v jarním vzorci.

 

Naše společnost (Jiushing Spring Výrobce) zákaznický personál 8:00-24:00 celodenní online služby, máte jakékoli otázky v procesu použití jara nebo nákupu jara, jste vítáni kontaktovat náš personál zákaznické služby


Telefon: 0769-81816385


Landline: 0769-82028719


Oficiální webové stránky Jiushing:www.springurl.com


Předchozí: Zdravý smysl pro jaro: analýza ...

další: No